FloraKas.nl

Functionaliteit FloraKas: overzicht - kassasysteem - spaarkaarten - bestellingen - fakturatie - voorraadbeheer - urenadministratie - rapportages
Overige informatie: beveiliging - modulen - geschikte hardware - toekomstontwikkelingen - apparatuur en supplies - tarieven - informatie

Welkom...

Namens AWC Software heten wij u van harte welkom op de vernieuwde website van "FloraKas, voor het beste resultaat".

FloraKas is een geavanceerd kassaprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor bloemisterijen. Het programma kenmerkt zich door de flexibele opbouw waarmee u uw winkel geheel of gedeeltelijk kunt automatiseren. Binnen enkele dagen zijn uw medewerkers gewend aan het programma en kunt u te allen tijde uw bedrijfsresultaten volgen middels de uitvoerige management rapportages die het systeem biedt.

Naast het gebruik van de kassafunktie kan FloraKas worden ingezet voor het bijhouden en verwerken van bestellingen en houdt het systeem uw voorraad bij. Het systeem zorgt voor de juiste inkooplijsten, zodat u nooit te veel of te weinig van een bepaald artikel in huis heeft, en uw klanten kunnen rechtstreeks (direct of achteraf) vanuit het systeem gefaktureerd worden. Verder kunt u uw eigen spaarsysteem opzetten binnen FloraKas en beschikt u altijd over een up-to-date omzetoverzicht voor uw boekhouding.

FloraKas is gebaseerd op het besturingssysteem Windows (95, 98, NT, 2000, XP). De software kan zowel "stand-alone" (één kassascherm) als in een "multi-user" omgeving (meerdere kassaschermen) worden opgezet. Van de database kan eenvoudig (en zelfs automatisch) een back-up worden gemaakt en ook de beveiliging van de software is goed geregeld. Tenslotte, FloraKas kan communiceren met een veelvoud aan randapparatuur (printers, scanners, etc.).


Klantenpagina's

Deze sectie is alleen toegankelijk voor klanten van AWC Software. Gebruikersnaam en wachtwoord kunnen u op verzoek worden toegestuurd.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 

Bloemen in de media

Functionaliteit

In de volgende secties hebben we voor u een globaal overzicht samengesteld van de functionaliteit van FloraKas. Echter, wij begrijpen als geen ander dat een goede indruk pas ontstaat wanneer u het systeem in de praktijk heeft zien werken. Daarom bieden wij u graag een demonstratie van het systeem, vanzelfsprekend op geheel vrijblijvende basis. Vul het on-line contactformulier in en maak vandaag nog een afspraak.

Kassaprogramma

In deze sectie treft u een overzicht aan van de veelvuldige kassahandelingen en de mogelijkheden die geboden worden met deze basismodule van FloraKas. Kortom: dé start van een effectieve winkelautomatisering.

Spaarkaarten
en klantenkaarten
FloraKas ondersteunt loyaliteitsprogramma's met klantenkaarten of spaarkaarten. Inclusief allerlei overzichten met gespaarde bedragen en uit te geven tegoedbonnen (verwachtingen).
Bestellingen opnemen
en verwerken

Met FloraKas kunt u alle bestellingen snel en efficiënt verwerken. Ook het terugvinden van oude bestellingen en het registreren van allerlei aanvullende informatie (tekst op kaartjes, etc.) is voorzien.

Fakturatie & Betalingen

Met de geïntegreerde fakturatiemodule bent u in staat om supersnel fakturen te genereren. Bovendien wordt gezorgd voor een zeer professionele uitstraling naar uw (zakelijke) relaties.

Voorraadbeheer

Een geautomatiseerd voorraadbestand zorgt ervoor dat u uw inkoop nog beter kunt afstemmen op de omloopsnelheid van bepaalde artikelen.

Genereren van bestellijsten behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Urenadministratie

Het bijhouden van de urenadministratie (gewerkte uren en verlof) van uw medewerkers is een tijdrovende en foutgevoelige klus. FloraKas helpt u bij dit karwei en voorziet u van allerlei overzichten (van de gewerkte uren, vakantiedagen, etc.).

Management & Rapportages

Alle gegevens die in de database worden opgeslagen kunnen worden gebruikt voor een veelvoud aan overzichten en rapportages. Ook allerlei omzetrapportages (bijvoorbeeld: dagomzet, omzet & BTW, vergelijkingen per dag en uur, etc.) zijn standaard aanwezig.


Overige informatie

Beveiliging

Een degelijke beveiliging is van levensbelang. FloraKas beschikt over een aantal verschillende niveaus waarmee de beveiliging van de software en de database worden geregeld.

Modulen

FloraKas is een modulair opgebouwd systeem. U koopt dus alleen wat u echt nodig heeft.

In deze sectie wordt een overzicht gegeven van de modulen die op dit moment beschikbaar zijn.

Geschikte hardware

Welke hardware heeft u nodig voor FloraKas? Is uw huidige computer geschikt? Welke kassabonprinter kunt u aanschaffen?

Toekomstige ontwikkelingen

FloraKas wordt continu verder verbeterd. Wij luisteren naar onze klanten. Opmerkingen en aanvullende wensen zorgen ervoor dat de software ook in de toekomst telkens 100% blijft aansluiten op de dagelijkse praktijk zoals ook u die kent.

Computers, printers en supplies

U wilt alles via één bedrijf aanschaffen? Geen probleem, wij leveren desgewenst ook de vereiste apparatuur en supplies.

Tarieven

Wij houden niet van onduidelijkheid. Hier vindt u informatie over onze tarieven.


Meer informatie
of "live" demonstratie?

Indien gewenst bieden wij u graag de aanvullende informatie aan of verzorgen wij een complete demonstratie. Geheel vrijblijvend.

De heer Vijlbrief: "Vorig jaar hebben wij onze nieuwe winkel geopend. Wij zochten een systeem waarmee we onze klanten een spaarkaart konden aanbieden. Met FloraKas hebben we nu al een enorm klantenbestand en zien we de mensen steeds vaker terugkomen. Grappig om te zien dat we met z'n allen zo gek zijn op spaarpunten." De heer Van Gulik: "Ons assortiment verandert elk jaar. Daarom zochten wij een pakket wat geschikt is voor mijn winkel. Ook reparaties moeten op eenvoudige wijze kunnen worden verwerkt zonder dat ik meteen een expert op het gebied van computers moet worden. FloraKas is een prima systeem. Jullie zouden de naam van het programma eens moeten aanpassen!"

Functionaliteit FloraKas: overzicht - kassasysteem - spaarkaarten - bestellingen - fakturatie - voorraadbeheer - urenadministratie - rapportages
Overige informatie: beveiliging - modulen - geschikte hardware - toekomstontwikkelingen - apparatuur en supplies - tarieven - informatie

Deze website is ontwikkeld door AWC Software - Copyrights (C) 2024
Voor meer informatie neem contact met ons op via
info@awcsoftware.nl
Laatste wijziging: 10-07-2024