Welkom

Even voorstellen...

AWC Software is een van oorsprong een Brabants bedrijf (opgericht in 1998) en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van softwareoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB). Naast onze softwareactiviteiten leveren wij ook allerlei ICT-gerelateerde diensten. U kunt hierbij denken aan advies, projectbegeleiding en het opstellen van handleidingen. We implementeren websites en webshops, en we ontwikkelen instructiefilms.

Voor specifieke zaken waarvoor wij zelf niet de benodigde kennis of vaardigheden in huis hebben, werken we nauw samen met partners. Bijvoorbeeld voor het aanleggen en onderhouden van netwerken en het onderhouden van hardware.

Op deze website willen wij u graag laten kennismaken met onze producten en diensten. Tevens hebben we een aantal voorbeelden van implementaties toegelicht waardoor u zich nog beter een beeld kunt vormen van onze activiteiten.

HNL AWC Software Open Dubbel 2015

AWC Software mag zich in 2015 met trots hoofdsponsor noemen van het open dubbeltoernooi bij tennisvereniging Het Nieuwe Land in Almere.

HNL AWC Software Open Dubbel 2015 vindt plaats vanaf 14 tot en met 22 maart. Kijk op de website van HNL voor meer informatie over dit sportieve evenement.

Koffie Service Holland

Onze business unit Koffie Service Holland voorziet bedrijven en verenigingen van warme dranken automaten en bijbehorende ingrediënten. Naast koffie, thee, cacao, soep en frisdranken levert Koffie Service Holland allerlei bedrijfsbenodigdheden voor uw organisatie.

Onze buitendienst medewerkers bezoeken onze vaste klanten volgens een afgesproken route en frequentie, zodat deze afnemers altijd de gewenste voorraad in huis hebben. Daarnaast beschikt Koffie Service Holland over een webshop zodat onze klanten (zowel bestaande als nieuwe) online kunnen bestellen.