Referenties

AWC Software heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als partner voor software ontwikkeling en andere ICT gerelateerde diensten. Hieronder treft u een aantal van onze referenties aan.

Fiore

Fiore is een luxe bloemenwinkel met een ruim en fraai ingericht pand in het centrum van Alblasserdam. Het deskundige team van Fiore heeft kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staan en verzorgt naast winkelverkoop ook bestellingen aan particulieren en bedrijven in de regio.

AWC Software heeft haar product FloraKas na de zomer van 2010 bij Fiore geïmplementeerd. Fiore is vanaf die tijd zeer nauw betrokken bij het bedenken van verbeteringen en toekomstige uitbreidingen waarmee de toegevoegde waarde van FloraKas voor haar gebruikers voortdurend toeneemt.

De Bloemenkrans

De Bloemenkrans is inmiddels een begrip in Asten (en in de regio). De Bloemenkrans levert stijlvolle bloemstukken aan zowel particulieren als bedrijven, en weet haar klanten continu van een uitstekende kwaliteit producten en een uitmuntende service te voorzien.

De Bloemenkrans maakt sinds 2009 gebruik van FloraKas en heeft zich vanaf het eerste moment zeer actief ingezet om, in samenwerking met AWC Software, zowel nieuwe als verbeterde  functionaliteit in FloraKas mogelijk te maken.

FIQAS Software

FIQAS Software is een gerenomeerd, internationaal opererend softwarebedrijf, gevestigd in Aalsmeer. Het bedrijf levert generieke producten op het gebied van facturatie en ERP/CRM. Tevens heeft FIQAS Software een eigen Service Bureau, waarmee het bedrijf facturatie- en incassodiensten uitvoert voor bedrijven in diverse sectoren.

Vanwege de groei die de organisatie al jarenlang doormaakt schakelde FIQAS Software in 2004 AWC Software in om capaciteit te leveren ten behoeve van de afdeling Sales & Marketing voor het initiëren van contacten met nieuwe prospects, het voorbereiden van softwaredemonstraties en het schrijven van offertes. Tevens heeft FIQAS Software jarenlang (tot 2010 i.v.m. de overstap naar een nieuw HRM systeem) gebruik gemaakt van het product Day Off Planner voor het bijhouden van de vakantiedagen van haar medewerkers.

The Broker Site

The Broker Site is Europa's grootste B2B online marktplaats voor computer handelaren en wholesale bedrijven in nieuwe en gebruikte computers en computeronderdelen. Er zijn inmiddels meer dan 1.000 organisaties die (dagelijks) gebruik maken van The Broker Site. Tevens organiseert The Broker Site het jaarlijks terugkerende evenement 'European Broker Meeting'.

AWC Software heeft in opdracht van The Broker Site een applicatie ontwikkeld voor het verzenden van mailings met 'part lists'. Deze productoverzichten kunnen met behulp van onze applicatie op eenvoudige wijze naar een vooraf geselecteerde doelgroep worden verstuurd. De applicatie ondersteunt HTML opmaak.

Van Brunschot Beveiliging & Bewaking

Van Brunschot Beveiliging & Bewaking is een beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in alarmopvolging, objectbewaking, mobiele surveillance, band- en sluitronde, openingsronde, portiersdiensten, persoonsbeveiliging en chauffeursdiensten. Daarnaast levert en installeert Van Brunschot Beveiliging & Bewaking ook hang- en sluitwerk, kluizen, installaties t.b.v. branddetectie en brandwering, camerasystemen en complete alarminstallaties.

Van Brunschot was de eerste gebruiker van het product BIS. In eerste instantie werd het project als een maatwerktraject gestart. Later is BIS, versie 2, als generieke oplossing gelanceerd en konden meerdere bedrijven in deze bedrijfstak gebruik maken van dit product.