Website Almeerse F-kampioenschappen opgeleverd

Alle voetbalclubs uit Almere (6x) gaan in het najaar 2011 strijden om de titel "Dé F-Kampioen van Almere". De clubs leveren 2 teams (de F1 en de F2, dus 12 teams), die in een WK-opzet voetballen tegen elkaar. Eerst in de poules, verdeeld over 3 donderdagavonden, daarna in een schema op de laatste speeldag op 27 november. Met uiteindelijk één winnaar van deze felbegeerde titel! Daarnaast wordt gestreden om man of the match, beste coach en beste keeper.

AWC Software heeft, als sponsor van dit evenement, geholpen met het opzetten van de website www.almeersefkampioenschappen.nl.

Almeerse F-kampioenschappen

De website is opgebouwd met behulp van het Content Management Systeem "Joomla". Na de oplevering - waarbij een korte instructie werd gegeven over het gebruik van het CMS - zal de organisatie van de Almeerse F-kampioenschappen zelfstandig aan de slag gaan om de teksten, foto's, etc. op de website te onderhouden. Voorafgaand en gedurende het toernooi zal de website worden gebruikt om een actueel overzicht te geven van de wedstrijden (data/tijden, uitslagen, verslagen), poule standen, eventuele afgelastingen en overige nieuwsberichten.

Wilt u meer weten over onze webdesign activiteiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.