Engels
Nederlands

Flexibel

AWC Urenregistratie is een flexibel programma doordat u de configuratie van het systeem volledig in eigen hand heeft. U kunt zelf uw klanten, projecten en activiteiten definieren. Medewerkers kunnen aan klanten worden gekoppeld, en klanten aan projecten. Vervolgens kunt u voor elk project bepalen op welke activiteiten de uren geboekt kunnen worden, zodat u inzicht krijgt in de bestede uren en de bijbehorende kosten en verkooptotalen.

configuratie activiteiten
voorbeeld: stamgegevens activiteiten

configuratie projecten-activiteiten
voorbeeld: koppelen projecten & activiteiten

Gedetailleerde informatie

Per gebruiker kunt u kiezen uit 3 verschillende autorisatieniveaus (normale gebruiker, hoofdgebruiker of applicatiebeheerder) waarmee u de toegangsrechten tot specifieke onderdelen - zoals de configuratieschermen en de rapportages - van het systeem vastlegt. Elke gebruiker kan zich, door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord, aanmelden om zijn of haar eigen uren te registreren. Hoofdgebruikers kunnen, naast hun eigen uren, ook de uren van andere gebruikers invoeren of muteren. Applicatiebeheerders kunnen de configuratie van het systeem aanpassen.

Projecten kunnen op actief of inactief worden ingesteld zodat tijdens het uren schrijven uitsluitend gekozen kan worden voor actieve projecten. Inactieve projecten blijven vanzelfsprekend bewaard ten behoeve van de rapportages.

Voor alle activiteiten kan een inkoop- en verkooptarief worden ingesteld zodat de urenlijsten kunnen worden gebruikt als bijlage bij uw facturen. In de uitgebreide versie bestaat bovendien de mogelijkheid afwijkende tarieven - relatief ten opzichte van het standaard tarief of absoluut of vast per activiteit - in te stellen.

Persoonlijke voorkeuren

Naast de basisconfiguratie, die organisatiebreed wordt toegepast, kent AWC Urenregistratie de mogelijkheid voor gebruikers om hun eigen persoonlijke voorkeuren in te stellen. Zo kan elke gebruiker de taal van de interface (standaard: Nederlands, Engels, Duits) instellen en bestaat de mogelijkheid om gebruikersnaam en wachtwoord op de eigen computer te onthouden.


Website navigatie / sitemap:
hoofdpagina & download - flexibele configuratie - gebruiksvriendelijke schermen - overzichtelijke rapportages - betaalbare licenties

Deze pagina is bijgewerkt op 20-03-2024

AWC Software (logo)

AWC Urenregistratie is een product van AWC Software :: Copyright (C) 2011
AWC Software :: Contrabasweg 197 :: 1311 LA Almere :: Telefoon 06-50995555 :: Fax 0842-286131
E-mail info@awcsoftware.nl :: Website www.awcsoftware.nl


Shareup Networks Member of Softpicks.Net - Software download network AWC Timesheet: 5 Star Award at kingdownloads.com !
Softepic 5 star award
AWC Timesheet is clean!
Free download software Softpedia clean award